понеделник, 26. јули 2021. Вести денес: 0
home Вести

Костовски: СДСМ сурово ги лаже бутелчани

Костовски: СДСМ сурово ги лаже бутелчани

СДСМ сурово ги лажеше бутелчани ❗️

Денеска заедно со Д-р Боро Илиевски дадовме изјава од Кучевачка Бара.

Жителите на ова населено место се сурово излажани од СДСМ и Велимир Смилевски.
Тие за ова населено место во 2017-та година ветија:
❌Целосно уредување на коритото на реката Серава и изградба на трим патека за пешачење.
❌Реконтрукција на постојното спортско игралиште.
❌Асфалтирање на сите неасфалтирани улички во ова населено место.

Тие излажаа за секој кажан збор во 2017-та, исто така ќе лажат и во оваа кампања. Не си стојат на зборот и народот тоа добро го памети.

ВМРО-ДПМНЕ во оваа кампања ќе вети реални и издржливи проекти кои по секоја цена ќе бидат реализирани.

#ОбноваНаМакедонија
#ИсправиСеМакедонијо

Фејсбук статус на Дарко Костовски од ВМРО-ДПМНЕ

Најнови вести

Коронавирус