сабота, 4. јули 2020. Вести денес: 0
МЕГА БОМБА

Нова аудио бомба: Што мисли Заев за Црвенковски и колку е Заев богат?

home Вести

Костовски: СДСМ ги продава македонските интереси

Костовски: СДСМ ги продава македонските интереси

Најчудно е тоа што има изненадени, многу е чудно човек да биде изненаден на ваков потег од функционер на СДС.

Тие се спремни да направат многу повеќе од тоа да се сликаат со амблем под кој еден куп наши деца, мајки, жени се оставени без домаќинот, синот, таткото.

СДС е по директива е контра нашите национални интереси, најчудно е тоа што некои албанци веруваат дека СДС ги штити нивните интереси, СДС своите, македонските ги продава, што останува понатака ….

#Предавство и #Лицемерие ❌

Фејсбук статус на Дарко Костовски претседател на ВМРО-ДПМНЕ ОК Бутел.

Парламентарни избори 2020