четврток, 9. февруари 2023. Вести денес: 26
home Вести

Костовски од ВМРО-ДПМНЕ со повик до граѓаните: Утре пред општина Бутел ќе дискутираме за проблемите и идеите за подобар и модерен Бител

Костовски од ВМРО-ДПМНЕ со повик до граѓаните: Утре пред општина Бутел ќе дискутираме за проблемите и идеите за подобар и модерен Бител

ЗАЕДНО СО ГРАЃАНИТЕ КРЕИРАМЕ ЗА БУТЕЛ, СОЗДАВАМЕ ПРОГРАМА ЗА ПОДОБРА ИДНИНА НА општина БУТЕЛ❗❗❗

Почитувани,

Во изминатите две недели посетивме над 2000 семејства на територија на општина Бутел со кој дискутиравме за идните проекти.

Посетите беа со јасна цел, да ги слушнеме граѓаните и нивните предлози за идната програма за локалните избори и заедно да ја креираме иднината на општина Бутел.

Затоа Ве покануваме утре со почеток од 19:30 часот на трибина во паркот спроти зградата на општина Бутел на која ќе дискутираме за проблемите и идеите за подбар и модерен Бутел.