вторник, 27. јули 2021. Вести денес: 155
home Вести

Костовски: На овој народ македонски му е смачено и преку глава од лажните ветувања кој ги слушаше во изминатите 3 години!

Костовски: На овој народ македонски му е смачено и преку глава од лажните ветувања кој ги слушаше во изминатите 3 години!

Продолжуваме заедно со носителот Владо Мисајловски во посета на населеното место Св. Климент Охридски.

На овој народ македонски му е смачено и преку глава од лажните ветувања кој ги слушаше во изминатите 3 години!

Сега сме соочени со лесна задача.

Изборот е јасен, Обнова наместо неправди. Повеќе за секого, наместо повеќе за Заев.

Се обврзуваме на многу нови проекти за Бутел и бутелчани. За подобар и поквалитетен живот за сите!

Исправи се Македонијо!

Обновата победува!

Коронавирус