среда, 28. јули 2021. Вести денес: 0
home Вести

Костовски: Младиот човек сака подобар живот и партнер, затоа младите на 15 јули ќе го заокружат бројот 14

Костовски: Младиот човек сака подобар живот и партнер, затоа младите на 15 јули ќе го заокружат бројот 14

Денес заедно со кандидатот за пратеник доктор Боро Илиевски кампањата ја започнуваме токму со младите! Тие се наша сегашност и иднина! Тие се генерациите кои неуморно ќе творат и работат за Република Македонија!

Во Бутел младиот човек е прогресивната мисла и силата која секојдневно се бори против неправдите. Младиот човек сака просперитет и напредок. Сака нови проекти, нови спортски сали, сака подобро образование и добри можности за вработување. Младиот човек сака подобар живот и партнер кој ќе му го овозможи ова!

Затоа младите на 15 јули ќе го заокружат бројот 14 и ќе одберат #Обнова!, вели во својата објава кандидатот за пратеник од редовите на ВМРО-ДПМНЕ Дарко Костовски.

Коронавирус