четврток, 29. јули 2021. Вести денес: 1
home Вести

Костовски: Кучевачка бара е за обнова

Костовски: Кучевачка бара е за обнова

На игралиштето каде што го поминав дел од моето детство. Безброј дружења, моменти и многу играње со моите другари бутелчани.

Но за жал, ништо не е променето. И овде во Кучевишка бара – долен дел, граѓани имаат слушано безброј манипулации и лаги. Соочени се со големи проблеми и бараат решение.

ВМРО – ДПМНЕ е народна партија и за народот. Водени од таа идеја се обврзуваме за многу проекти и решенија за проблемите на граѓаните. Бутел и бутелчани заслужуваат подобра иднина и ќе одберат

#Обнова !
#ИсправиСеМакедонијо !

Коронавирус