петок, 30. јули 2021. Вести денес: 117
home Вести

Костовски и Мизрахи од Скопје Север: Граѓаните се за обнова на Македонија

Костовски и Мизрахи од Скопје Север: Граѓаните се за обнова на Македонија

Заедно со кандидатот за пратеник Рашела Мизрахи, продолживме на хепенинг во населеното место Скопје Север. Голем број на граѓани дојдоа на овој настан.

Дружбата со жена како што е Мизрахи, која јасно говори дека е горда еврејка од Македонија, која е симбол за непокорот на македонецот, само го зголеми мотивот на овие граѓани да ја продолжат борбата за Македонија!

#ИсправиСеМакедонијо

Коронавирус