среда, 21. октомври 2020. Вести денес: 140
home Вести

Костиќ: Оваа влада земјоделецот го стави на последно место

Костиќ: Оваа влада земјоделецот го стави на последно место

Како да ги сакаш после, како да кажеме дека се подобри од претходните, утепан од работа регистриран земјоделец, овци 300 земја и се, Владата на сдс не ти одобрува земјоделска механизација. Апликацијата е одбиена, уште ли сакате да се мачиме уште ли сакате вашите деца од наш грб да ги раните!!!? НЕ АРАМ ДА ВИ БИДЕ СЕКОЕ ЗАЛЧЕ ЛЕБ СТАВЕНО ВО УСТИТЕ! КЕШ ЌЕ ГИ КУПИМЕ МОЖЕМЕ АМА КАДЕ ВАС ДУШАТА ЌЕ ВИ ОДИ СРАМ И АРАМ ДА ВИ Е 🥺🥺🥺Тепате од давање 20,000€ за млад земјоделец, да давате на вашите најблиски, не важи тоа за сите!!!

Коронавирус