петок, 16. април 2021. Вести денес: 149
home Вести

Коста Петров – Град на порази

Коста Петров  – Град на порази

Го знаете ли чувството кога 5 пати ќе одгледате нешто, а пак не знаете како тоа да им го раскажете на другите? Погледнете сами; ние само утврдивме дека овој Коста е јак ама дека таа црната им е најјака. Трупови сме ви ние за уметност.

извор: off.net.mk

Коронавирус