четврток, 24. јуни 2021. Вести денес: 133
home Вести

Коровешовски: Петре Шилегов колку пари рече дека се дадени за чистење на снегот што тогаш кога ти го гледаше други не го видоа?

Коровешовски: Петре Шилегов колку пари рече дека се дадени за чистење на снегот што тогаш кога ти го гледаше други не го видоа?

Новинарката Искра Коровешовска преку статус на Фејсбук го прашува Петре Шилегов колку пари рече дека се дадени за чистење на снегот што тогаш кога ти го гледаше други не го видоа?

-Петре Шилегов колку пари рече дека се дадени за чистење на снегот што тогаш кога ти го гледаше други не го видоа? Дека сега сериозно го има на улиците (не знам дали го гледаш) и ниту има нешто фрлено ниту пак исчистено!, стои во нејзиниот пост на Фејсбук.

Петре Шилегов колку пари рече дека се дадени за чистење на снегот што тогаш кога ти го гледаше други не го видоа? Дека…

Posted by Iskra Korovesovska on Сабота, 13 февруари 2021

Најнови вести

ЕУРО 2020

Македонија