среда, 31. мај 2023. Вести денес: 49
home Вести

„Корморани“ продолжуваат со сите сили да се борат за почиста животна средина

„Корморани“ продолжуваат со сите сили да се борат за почиста животна средина

Здружението на риболовци „Корморани“ продолжува со сите сили да се бори за зачувување на животната средина.

Тие на Фејсбук објавија фотографии на кои покажуваат дека од нивна страна се поставени табли во Лабуништа на кои пишува „Почитувајте ја природата. Него фрлајте отпадот во  боксовите и на патеката. Не ја загадувај природата, таа е нашата иднина“.