среда, 28. септември 2022. Вести денес: 105
home Вести

Комисијата за инфраструктура, урбанизам и транспорт до СДСМ: Кога ќе биде разрешен директорот на скопски Водовод?

Комисијата за инфраструктура, урбанизам и транспорт до СДСМ: Кога ќе биде разрешен директорот на скопски Водовод?

Го прашуваме СДСМ кога ќе биде разрешен директорот на скопски Водовод?, велат од Комисијата за инфраструктура, урбанизам и транспорт на ВМРО- ДПМНЕ.

-СДСМ на состанокот на проширеното партиско раководство што се одржа во Охрид на 17.06.2019 год. излезе со сопштение дека е донесена одлука нов организациски секретар на партијата да биде Душко Весковски и истиот ќе ја напушти функцијата директор на ЈП Водовод и канализација Скопје. Ова е уште една ЛАГА на СДСМ. И после четири месеци Душко Весковски за жал сеуште е директор на ЈП Водовод и канализација – Скопје.

Коронавирус