вторник, 22. октомври 2019. Вести денес: 0
home Вести

Комисијата за финансии на ВМРО-ДПМНЕ: Политичката нестабилност, недостатокот од владеење на право и високото ниво на корупција создаваат сериозни проблеми за македонската индустрија

Комисијата за финансии на ВМРО-ДПМНЕ: Политичката нестабилност, недостатокот од владеење на право и високото ниво на корупција создаваат сериозни проблеми за македонската индустрија

Политичката нестабилност, недостатокот од владеење на право и високото ниво на корупција создаваат сериозни проблеми за македонската индустрија, велат од Комисијата за финансии на ВМРО-ДПМНЕ.