четврток, 15. април 2021. Вести денес: 4
home Вести

Ова ли е правиот пат и ова ли е Европското образование на власта и Заев? (ФОТО)

Ова ли е правиот пат и ова ли е Европското образование на власта и Заев? (ФОТО)

Комисија за образование и наука на ВМРО- ДПМНЕ на својата Фејсбук страница објави фотографија, која како што велат, ја отсликува катастрофалната состојба и мизерните услови за учениците и наставниците во ООУ „Александар Здравковски“ во Јегуновце.

-Ова ли е правиот пат и ова ли е Европското образование на Власта и Зоран Заев?, прашуваат од Комисијата за образование и наука.

Коронавирус