среда, 28. септември 2022. Вести денес: 163
home Вести

Комисија за инфраструктура, урбанизам и транспорт: Петре Шилегов ќе го полни ЈСП со нови 65 партиски кадри

Комисија за инфраструктура, урбанизам и транспорт: Петре Шилегов ќе го полни ЈСП со нови 65 партиски кадри

МРЗЛИВИОТ ПЕТРЕ ШИЛЕГОВ НЕМИЛОСРДНО ПРОДОЛЖУВА ДА ПРЕПОЛНУВА СО ПАРТИСКИ ВРАБОТУВАЊА.
СЛЕДУВААТ НОВИ 65.
Во безидејност и очекување на сигурен пораз на локалните избори во Град Скопје, СДСМ продолжува со превработувања во јавните претпријатија.
Во викенд изданието на дневниот весник ,,Нова Македонија” објавени се два огласи за вработување во ЈСП.
Едниот оглас е објавен за нови 39 вработувања а додека на другиот се предвидени нови 26 партиски послушници
Комисија за инфраструктура, урбанизам и транспорт.

Фејсбук статус на Комисии на ВМРО-ДПМНЕ

Најнови вести

Коронавирус