четврток, 19. мај 2022. Вести денес: 191
home Вести

Колозова: Ефектот на владините мерки во однос на заштитата на здравјето е премал

Колозова: Ефектот на владините мерки во однос на заштитата на здравјето е премал

Денес во емисија на ТВ Телма линковско вклучување имаше Катерина Колозова која што посочи дека рестрикциите од владата се престроги но ефектите за жал се премали.

„Сметам дека степенот на рестриктивност е преголем, превисок. Но од друга страна нивниот ефект, ефектот на овие мерки, учинокот во однос на заштитата на здравјето е премал“, појасни Колозова.

Најнови вести

Коронавирус