вторник, 26. јануари 2021. Вести денес: 0
home Вести

Кој му се заканува на Геровски? – Ги гуши ли власта слободата на изразување и професионалните медиуми

Кој му се заканува на Геровски? – Ги гуши ли власта слободата на изразување и професионалните медиуми

Многу е смешно кога некои луѓе од тебе бараат твојата “суета” да ја “подредиш на општата слика, на големиот формат кој е историски за Македонија и кој ги заслужува сите можни адмирации”. Да повторам – сите можни адмирации. Уау! И кога ќе ти се заканат дека сега ќе се ограничело твоето “поле на пласмани, манипулации и општествени значења, или политички амбиции”. Пази ваму – и политички амбиции, објави на Фејсбук, новинарот Бранко Геровски.

Коронавирус