среда, 27. јануари 2021. Вести денес: 105
home Вести

Кој и што шпионира: Од зградата на општина Демир Хисар тајно се снимаат присутните на митингот на ВМРО-ДПМНЕ и новинарите

Кој и што шпионира: Од зградата на општина Демир Хисар тајно се снимаат присутните на митингот на ВМРО-ДПМНЕ и новинарите

Во моментов ВМРО-ДПМНЕ одржува митинг во Демир Хисар.

Екипата на КУРИР која е на терен забележа лице кое од зградата на општината тајно снима.

Ова лице ги снима сите присутни на протестот, но и претставниците на медиумите, односно новинарите и снимателите.

Не е познато дали ова лице е вработено во општината, но мора да се дознае кој го пратил да ги снима граѓаните и новинарите и која е целта на овие снимки!

Коронавирус