петок, 27. ноември 2020. Вести денес: 152
home Вести

Ќулавкова: По кратка постапка ја скратија Република Македонија, сега ја озаконуваат неправдата

Ќулавкова: По кратка постапка ја скратија Република Македонија, сега ја озаконуваат неправдата

Академик Катица Ќулавкова ги коментира последните настани во Собранието каде нелегално и противуставно се носи законот за јавно обвинителство.

“По кратка постапка ја скратија Република Македонија. Сега ја озаконуваат неправдата, како што со Устав го озаконија предавството на неотуѓивите и историските придобивки на Македонците” пишува академик Ќулавкова.

Најнови вести

Коронавирус