понеделник, 16. септември 2019. Вести денес: 105
home Вести

Ќулафкова: Како ќе бараме да не’ признаат другите ако сами не се признаваме?

Ќулафкова: Како ќе бараме да не’ признаат другите ако сами не се признаваме?

Професорката Катица Ќулавкова на својот твитер профил запраша „Како ќе бараме да не’ признаат другите ако сами не се признаваме“.

Прочитајте го целиот твит на професорката Ќулавкова: