петок, 20. мај 2022. Вести денес: 38
home Вести

Ќе се одложи ли почетокот на второто полугодие, ова е најновата вест

Ќе се одложи ли почетокот на второто полугодие, ова е најновата вест

Телевизија АЛСАТ објави дека стартот на второто полугодие нема да се одложи.

Иако тоа го бара голема група родители, Владата ќе одржи редовен состанок за конечно да го разгледа ова прашање.

Одлуката ќе помине на денешната седница на Владата која е закажана за 14.00 часот.

Коронавирус