сабота, 4. февруари 2023. Вести денес: 80
home Вести

„Ќе дојдат и тие ваши избори и народот вас ќе ви одговори многу брзо – Кажете му на народот зошто го држевте до сега у карантин?“

„Ќе дојдат и тие ваши избори и народот вас ќе ви одговори многу брзо – Кажете му на народот зошто го држевте до сега у карантин?“

Ние сме лудаци….

Што ве слушаме сеуште вас! Прес лакрдија! Не ја релативизирајте Короната. А одеднаш сите мерки на Влада на Република Македонија се укинуваат. Махери по импровизација.

Кажете му на народот зошто го држевте до сега у карантин? Ќе дојдат и тие ваши избори и народот вас ќе ви одговори многу брзо! Никогаш повеќе ваши бели глувчиња!

Срамота!!!, стои во овјавата на Фејсбук страницата Приказни од булеварот.