понеделник, 6. декември 2021. Вести денес: 0
home Вести

Кескоски: Доцниме со мерки 10 дена, ова е катастрофа

Кескоски: Доцниме со мерки 10 дена, ова е катастрофа

Докторирав во областа на кризен менаџмент. Уште ваква држава немам видено, пишува професорот за безбедност Златко Кескоски.

-Доцниме со мерки 10 дена, вчера објави Советот за Навионална Безбедност дека нема потреба од прогласување вонредна или кризна состојба во државата ( катастрофа ), а денес не можат да се договорат каква состојба треба да се донесе.
КАТАСТРОФА, ако нагло се зголеми бројот на заразени, а ќе се зголеми, сета одговорност лично ќе ја сносите вие, кои носите одлуки кои ќе земат животи без потреба. Ово го нема никаде, анализира тој.

Коронавирус