среда, 12. август 2020. Вести денес: 182
home Вести

Кедев: Граѓаните ќе гласаат за две можности – нестручност или обнова

Кедев: Граѓаните ќе гласаат за две можности – нестручност или обнова

Проф. д-р Сашко Кедев:

На 15-ти јули граѓаните имаат две можности:

1. Да поддржат целосна конфузија во здраството и нестручни економски политики!

2. Или да гласаат за обнова на Македонија, спроведена од докажани стручни, компетентни и професионални кадри!

Коронавирус