петок, 10. април 2020. Вести денес: 0
Актуелна тема

Од минута во минута за ситуацијата со коронавирусот во Македонија и светот

home Вести

Кавадарци: Попови прскаа по градот со крстена вода против коронавирусот

Кавадарци: Попови прскаа по градот со крстена вода против коронавирусот

Во Кавадарци денеска се пскаше со крстена вода низ градот, а од возилото во кеое се наоѓаа светштениците се читаше молитва „за Бог да помогне и да го исчисти вирусот и сите неволји околу нас“.

Коронавирус