четврток, 21. септември 2023. Вести денес: 119
home Вести

Каракамишева: Урбаноста и руралноста не се одредува според квантитетот на полтронство и лигавење пред странците

Каракамишева: Урбаноста и руралноста не се одредува според квантитетот на полтронство и лигавење пред странците

Богданов ги потцени сите граѓани што нема да гласаат на референдумот, смета професорката Татјана Каракамишева, по изјавата на Костадин Богданов дека на референдум ќе излезеле членовите од урбаните средини и поголемите градови.

-Демек урбаните на една, руралците на друга страна, а?! Ееее Богданове, ееее квази дилбере, ум не ви доаѓа во таа “реформаторска” група и тоа е. Урбаноста и руралноста не се одредува според квантитетот на полтронство и лигавење пред странците, туку според ИНТЕГРИТЕТОТ И ДОСТОИНСТВОТО НА ЧОВЕКОТ! Видете сега во која група припаѓате вие, му порача професорката Каракамишева на Богданов.