четврток, 28. јануари 2021. Вести денес: 57
home Вести

Каракамишева: Пред 5 години устата пена ми фати објаснувајќи му на овој народ што ја чека Македонија со човеков!

Каракамишева: Пред 5 години устата пена ми фати објаснувајќи му на овој народ што ја чека Македонија со човеков!

Пред 5 години устата пена ми фати објаснувајќи му на овој народ што ја чека МАКЕДОНИЈА со човеков!

Секој ден, секој божји час исцрпувачки емисии, дебати, прилози, изјави, колумни, секоја минута живеев за вистината, живеев за мојата татковина!

Напади од сите страни, огнени стрели, лаги, измислици, кражба, оштетување на возило, анонимни повици…ИЗДРЖАВ, ЗНАЕВ ШТО НЕ ЧЕКА!

Вие, г-да, вие што сега филозофирате, што сторивте вие за својата татковина?, реагира универзитетската професорка Тања Каракамишева.

Коронавирус