среда, 8. декември 2021. Вести денес: 29
home Вести

Каракамишева: Финансискиот извештај на СДС за примени донации за изборната кампања е мајтапење со народот без усул! (ФОТО)

Каракамишева: Финансискиот извештај на СДС за примени донации за изборната кампања е мајтапење со народот без усул! (ФОТО)

Универзитетскиот професор Тања Каракамишева преку статус на Фејсбук пишува дека финансискиот извештај на СДС што го поднеле за примени донации за изборната кампања од почетокот до крајот на 10-иот ден од кампањата е вистинско мајтапење со сите граѓани.

-Одете на страната на ДКСК dksk.mk и видете го финансискиот извештај што СДС го поднел за примени донации за изборната кампања од почетокот до крајот на 10-от ден од кампањата.
Приходи на донации во пари 36.000 ден.
Вкупни приходи за кампања 96.000 денари?!
Приходи од донации во ствари и услуги 60.000 денари?
МАЈТАПЕЊЕ СО СИТЕ НАС БЕЗ УСУЛ!, стои во нејзиниот пост на Фејсбук.

Одете на страната на ДКСК dksk.mk и видете го финансискиот извештај што СДС го поднел за примени донации за изборната…

Posted by Тања Каракамишева on Thursday, July 9, 2020

Коронавирус