четврток, 22. јули 2021. Вести денес: 204
home Вести

Кандидатот за пратеник Велика Стојкова Серафимовска на средба со спортските работници

Кандидатот за пратеник Велика Стојкова Серафимовска на средба со спортските работници

Кафе дружба со спортисти и спортски работници. Разговаравме за нашите заложби за унапредување на спортот и уметноста во образованието и нивната важна функција во психофизичкиот развој на децата и младите. Разговаравме и за традиционалните спортови како дел од културното наследство и потребата за нивно соодветно негување, вели во својата објава кандидатот за пратеник од редовите на ВМРО-ДПМНЕ во ИЕ1 Велика Стојкова Серафимовска.

Коронавирус