сабота, 31. јули 2021. Вести денес: 35
home Вести

Кандидат за пратеник на СДСМ седи во кафана и ги прекршува мерките против корона (ФОТО)

Кандидат за пратеник на СДСМ седи во кафана и ги прекршува мерките против корона (ФОТО)

На фотографијата која ни беше испратена од читател може да се забележи Миле Талески кој е претседател на ОО СДСМ Прилеп и кандидат за пратеник, како не се придржува до мерките и препораките за заштита и превенција од КОВИД-19.

На фотографијата Талески се гледа дека е во затворен дел од ресторан во центарот на Прилеп.

Коронавирус