четврток, 2. јули 2020. Вести денес: 240
home Вести

Канал 5: Над 110 заболени од коронавирус денес во Македонија

Канал 5: Над 110 заболени од коронавирус денес во Македонија

Канал 5 неофицијално дознава дека бројката на новозаразени во последните 24 часа ќе биде меѓу 110 и 120 лица.

Доколку се потврдат овие бројки на новозаболени ова ќе биде вториот најголем пик по средината на април.

Парламентарни избори 2020