сабота, 23. јануари 2021. Вести денес: 80
home Вести

Каков е животот на самохрана мајка, за дискриминацијата, за децата со Дороти Пачкова од „Една може”

Каков е животот на самохрана мајка, за дискриминацијата, за децата со Дороти Пачкова од „Една може”

Дороти Пачкова е самохрана мајка. Таа за Досие.мк раскажува за многу примери на самохрани мајки и нивните проблеми, за формирањето на невладината организација ,,Една може”, за животот како самохран родител, за начините на борба и надминување на проблемите, за бесконечната љубов, за Законот за семејство кој е во подготовка.

Коронавирус