вторник, 7. јули 2020. Вести денес: 231
МЕГА БОМБА

Нова аудио бомба: Се гледам со Вице, дадоа зелено светло да му се зaпaли колата, Трајче Заев даде црвен картон да не работи ништо

Во живо

Мицкоски ќе ја претстави програмата на ВМРО-ДПМНЕ пред граѓаните на Велес

home Вести

Како „Пчиња“ стана „Пчиньа“! На кој јазик е ова? (ФОТО)

Како „Пчиња“ стана „Пчиньа“! На кој јазик е ова? (ФОТО)

Ознака за реката Пчиња во близина на селото Доброшане, кумановско.

Ниту ја напишале на бугарски, треба вака: Пчиня!

Ниту ја напишала на руски, треба вака: Пчинья!

Ни ја напишале на македонски, треба вака: Пчиња!

Парламентарни избори 2020