четврток, 20. јануари 2022. Вести денес: 58
home Вести

Каде сте за Саздо? Ги нема паролите, „Нема правда нема мир?“

Каде сте за Саздо? Ги нема паролите, „Нема правда нема мир?“

Се нижат статуси на социјалните мрежи за смртта на младиот Никола Саздовски, граѓаните бараат правда. Незадоволни се од шарените кои како што пишуваат имале храброст да со собираат на улиците за изразување револт за немил настан со куче, а за убиство на млад човек сите молчат. Прашуваат: „Секој живот е важен, но како е можно кучето да ви е поважно од згаснат човечки живот?“

Коронавирус