четврток, 23. јуни 2022. Вести денес: 126
home Вести

ЈСП СО ВАЖНО СООПШТЕНИЕ ЗА УТРЕ – ќе се вози по неделен возен ред, а само овие линии ќе возат по саботен возен ред!

ЈСП СО ВАЖНО СООПШТЕНИЕ ЗА УТРЕ – ќе се вози по неделен возен ред, а само овие линии ќе возат по саботен возен ред!

Јавното сообраќајно претпријатие Скопје информира дека утре, вторник (19.01.2021 год), јавниот превоз ќе функционира по неделен возен ред, исклучок ќе бидат линиите 18А, 32, 51, 55Б, 55В, 56, 56А, 70, 74, 81, 118, 160, 164 и 180, кои ќе сообраќаат по саботен возен ред.

Дежурни ќе бидат билетарниците на Зелен пазар и Транспортен центар кои ќе работат од 7 до 19 часот, а од 7 до 13 часот отворена ќе биде билетарницата во Ѓорче Петров.

Изменетиот посочен режим е поради верскиот празник Богојалвение (Водици).

Коронавирус