четврток, 24. јуни 2021. Вести денес: 0
home Вести

ЈП „Македонија пат“ воведе забрана за движење на тешки моторни возила на Стража

ЈП „Македонија пат“ воведе забрана за движење на тешки моторни возила на Стража

Поради интензивни врнежи од снег воведена е забрана за движење на тешки моторни возила на планинскиот премин Стража, информира ЈП „Македонија пат“.

„Македонија пат“ апелира да се употребува задолжителна зимска опрема за лесни моторни возила и автобуси на овој патен правец. (МИА)

ЕУРО 2020

Македонија