вторник, 29. ноември 2022. Вести денес: 45
home Вести

Јавна седница на Агенцијата за пошти

Јавна седница на Агенцијата за пошти

Раководството на Агенцијата за пошти денеска на јавна седница на зум платформата ќе ги претстави спроведените активности во тек на ковид кризата, како и идните планови за работа.

На седницата ќе биде презентиран и статистички извештај за состојбата на поштенскиот пазар во 2019 година.

Најавени се обраќања на Билјана Аврамовска Ѓореска, директорка на АП, како и на претседателот на Комисијата на АП Борче Груевски, додека статистичкиот извештај ќе го претстави, раководителката на Директоратот за анализа на пазарот во Агенцијата Даниела Спасиќ -Томовска.

Коронавирус