петок, 3. февруари 2023. Вести денес: 137
home Вести

Јавна расправа за измените на Законот за работните односи

Јавна расправа за измените на Законот за работните односи

Во Собранието на Република Македонија денеска седници ќе одржат Комисијата за здравство и Комисијата за еднакви можности на жените и мажите.

Комисијата за еднакви можности на жените и мажите организира јавна расправа за измените и дополнувањата на Законот за работните односи.

На дневен ред на Комисијата за здравство се измените и дополнувањата на Законот за лековите и медицинските средства, во второ читање.

Најнови вести