сабота, 31. јули 2021. Вести денес: 0
home Вести

Јавен состанок на АВМУ

Јавен состанок на АВМУ

Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги денеска преку видео-конференциска врска ќе го одржи вториот јавен состанок за 2021 година.

На состанокот, директорот Зоран Трајчевски ќе ги презентира реализираните активности на Агенцијата за вториот квартал од 2021 година.

Коронавирус