петок, 23. јули 2021. Вести денес: 112
home Вести

Јаревски: Со проектот за обнова на Македонија ќе го зачуваме и зацврстиме културниот идентитет на македонскиот народ

Јаревски: Со проектот за обнова на Македонија ќе го зачуваме и зацврстиме културниот идентитет на македонскиот народ

Кандидатот за пратеник во изборната единица 1 на ВМРО-ДПМНЕ, Тони Јаревски на својот фејсбук профил објави видео спот.

Културното наследство е сведоштво за нашето постоење во минатото. Без спознанието за нашето минато, иднината ќе ни биде целосно неизвесна.

#ОбноватаДоаѓа
#ИсправиСеМакедонијо
#ОдбериОбнова
#ДаЖивееРепубликаМакедонија
#Заокружи14

Коронавирус