сабота, 31. јули 2021. Вести денес: 0
home Вести

Јаревски на средба со граѓаните од Козле

Јаревски на средба со граѓаните од Козле

Денес одржавме средба со граѓаните на Козле и ја презентиравме програмата #ЗаОбноваНаМакедонија. Едногласно сите се за Обнова на Македонија!

#ИсправиСеМакедонијо
#ОдбериОбнова
#ДаЖивееМакедонија

Коронавирус