среда, 12. август 2020. Вести денес: 182
home Вести

Јаревски: Друга татковина немаме, одберете обнова

Јаревски: Друга татковина немаме, одберете обнова

„Јас, Тони Јаревски, се обврзувам тука пред Вас, пред мојата ќерка, мојата сопруга, пред моите родители и ПРЕД мајка Македонија се обврзувам дека НЕУМОРНО и ПОСВЕТЕНО до последниот атом на енергија што ја имам ќе работам на исправање на неправдите и штетите врз националните интереси нанесени од СДС во Парламентот.

Се обврзувам дека ќе бидам доследен на ИДЕАЛИТЕ на ОРГАНИЗАЦИЈАТА.

Се обврзувам дека со моето делување ќе го вратам интегритетот и дигнитетот на функцијата ПРАТЕНИК.

Се обврзувам дека заедно со останатите 60 пратеници на Коалицијата за Обнова на Македонија, Парламентот повторно ќе биде храм на демократијата и чувар на Македонштината!

НИКОГАШ нема да Ве ИЗНЕВЕРАМ!!!

Друга татковина НЕМАМЕ!

ОДБЕРЕТЕ ОБНОВА

Да живее ВМРО ДПМНЕ!

Да живее Коалицијата за Обнова на Македонија!“-напиша Јаревски на својот Фејсбук профил!

Коронавирус