четврток, 6. август 2020. Вести денес: 172
home Вести

Јанушев: Земјоделците ќе бидат приоритет за нас

Јанушев: Земјоделците ќе бидат приоритет за нас

Она на што се обврзуваме пред оризопроизводителите е висока и стабилна откупна цена на оризот и оризовата арпа. Субвенциите за сите земјоделци мора да бидат сигурен приход на кој тие ќе се потпрат со цел да можат да го мултиплицираат производството.

#ОдбериОбнова

Коронавирус