четврток, 13. август 2020. Вести денес: 119
home Вести

Јанушев: Заеднички ќе ја направиме Македонија поубаво и подобро место за живеење

Јанушев: Заеднички ќе ја направиме Македонија поубаво и подобро место за живеење

Денеска заедно со кандидатите за пратеници, остваривме посета на МК Амзабегово и МК Пеширово. После 3 ипол години агонија, живеење во страв, живеење под притисоци и закани, народот заедно со нас, со гордо крената глава кажа ДОСТА Е!

Заеднички ќе ја направиме Македонија поубаво и подобро место за живеење. Следи обнова на Македонија!

Коронавирус