среда, 12. август 2020. Вести денес: 180
home Вести

Јанушев: За вакви млади луѓе вреди секој миг борба, сите непроспиени ноќи работа, за вакви млади луѓе треба да се гради Македонија!

Јанушев: За вакви млади луѓе вреди секој миг борба, сите непроспиени ноќи работа, за вакви млади луѓе треба да се гради Македонија!

Благодарам на енергијата и на вербата што ми ја влеа УМС Кочани. Прекрасни млади луѓе, победничка атмосфера. Споделени многу идеи, размислувања и обострана поддршка.

За вакви млади луѓе вреди секој миг борба, сите непроспиени ноќи работа. За вакви млади луѓе треба да се гради Македонија!

#ИсправиСеМакедонијо

Коронавирус