петок, 14. август 2020. Вести денес: 2
home Вести

Јанушев во видео обраќање до граѓаните: Македонија мора да биде земја на среќни граѓани

Јанушев во видео обраќање до граѓаните: Македонија мора да биде земја на среќни граѓани

Македонија мора да биде земја на среќни граѓани! Предвидуваме:

✅Зголемување на платите до 25%
✅Раст на пензиите за 20%
✅Можност за докуп на стаж
✅Се обврзуваме никој повеќе да не гладува

Македонија има доволно за сите!
#ИсправиСеМакедонијо
#ОдбериОбнова

Коронавирус