понеделник, 10. август 2020. Вести денес: 80
home Вести

Јанушев во посета на фабриката „Витекс“ во Делчево

Јанушев во посета на фабриката „Витекс“ во Делчево

Ја посетивме текстилната фабрика „Витекс“ во Делчево.

Текстилната индустрија е водечка во овој регион. Затоа во програмата се обврзавме на реализација на повеќе проекти кои се однесуваат на оваа гранка, кои ќе потпомогнат во модернизација и подобрување на извозните перформанси.

#ИсправиСеМакедонијо
#ОдбериОбнова

Коронавирус