четврток, 6. август 2020. Вести денес: 7
home Вести

Јанушев: ВМРО-ДПМНЕ се обврзува дека ќе инвестира во спортистите

Јанушев: ВМРО-ДПМНЕ се обврзува дека ќе инвестира во спортистите

Се обврзуваме на развој на ловот и риболовот. Ова е гранка која опфаќа голем број граѓани кои се занимаваат со истата. Наша задача е да го искористиме потенцијалот што го нуди Македонија.

Спортот исто така ќе остане приоритет во иднина. Мора да се инвестира во овие кадри, спортистите се наши амбасадори насекаде низ светот.

#ИсправиСеМакедонијо
#ОдбериОбнова

Коронавирус