вторник, 3. октомври 2023. Вести денес: 6
home Вести

Јанушев: Сум бил и ќе останам прво – човек и Македонец, а потоа и ВМРО-вец … кој има проблем со тоа – нека си го носи!

Јанушев: Сум бил и ќе останам прво – човек и Македонец, а потоа и ВМРО-вец … кој има проблем со тоа – нека си го носи!

До пред некој ден на одредени портали бев најлошиот, најнесоодветниот, најнегативниот лик … сега, на истите тие портали сум добриот, исправниот, позитивниот лик во ВМРО-ДПМНЕ … види мајката … какви лоботомии … човек просто да не може да поверува …

Сум бил и ќе останам прво – човек и Македонец, а потоа и ВМРО-вец … кој има проблем со тоа – нека си го носи!

Поздрав до “независното” новинарство кое објавува нарачани текстови со цитирам: “таа шпекулација не успеавме да ја провериме кај двете страни”.

Најнови вести