понеделник, 3. август 2020. Вести денес: 57
home Вести

Јанушев: Се обврзуваме на 0% персонален данок за млади лица, повисоки пензии и субвенции

Јанушев: Се обврзуваме на 0% персонален данок за млади лица, повисоки пензии и субвенции

Се обврзуваме на 0% персонален данок за млади лица, Младите мора да ги вратиме во родните огништа, пишува носителот на изборната листа во ИЕ 3 од ВМРО-ДПМНЕ, Игор Јанушев.

Се обврзуваме на 20% повисоки пензии во еден мандат.

Се обврзуваме на 640 милиони евра субвенции за земјоделците, навремена исплата.

Обновата доаѓа, верниот Исток е на нозе!
Македонија ќе се исправи!

Коронавирус